Algemene voorwaarden

Bestelling, verzending of ophaling 
 • Je bestelling wordt verwerkt na ontvangst van de betaling. 
 • Je order zal binnen de 5 werkdagen worden verwerkt & opgestuurd. Van zodra je pakketje is verzonden, ontvang je een bevestigingsmail. 
 • De standaard Bpost verzending (incl postzegels) zelf duurt 3 tot 5 werkdagen afhankelijk van de periode. Heb je je bestelling na twee weken nog steeds niet ontvangen, neem dan even contact op. 
 • Heb je het pakketje toch dringend nodig? Kies dan voor de Bpost track & trace optie. 
 • Vanaf 50 euro is de standaard Bpost verzending (incl postzegels) gratis. 
 • Levering enkel (momenteel) mogelijk in België. 
 • Wens je liever toch je bestelling kosteloos af te halen in het atelier in Noorderwijk (Herentals)? Dat kan. Vink deze optie aan in de verzendopties. Wij vragen je om je bestelling binnen de 2 weken te komen afhalen. Gelieve vooraf een seintje te geven per mail of telefoon. 
Prijs & betalen
 • De prijzen zijn inclusief BTW & exclusief verzendkosten. 
 • De verzendkosten worden toegevoegd bij het afrekenen. 
 • De weergegeven prijzen zijn per paar. Sommige sieraden kunnen per stuk worden aangekocht, maar dit wordt dan steeds uitdrukkelijk vermeld. 
 • Betalen kan beveiligd via Bancontact. 

Kadobon
Een Perlettes kadobon kan worden aangekocht in de webshop. Je hebt de keuze uit een digitale of een papieren kadobon. Kadobonnen kunnen worden verzilverd in de webshop of tijdens een open atelier. Een kadobon kan niet worden geruild in een verkooppunt. 

Retour & terugbetaling 
Valt je aankoop niet helemaal binnen jouw verwachting? Dan heb je 14 dagen de tijd (vanaf de dag van aankoop) om het te retourneren in de oorspronkelijke staat & verpakking. De kosten voor verzending zijn voor jou. Bezorg me ook je betalingsinfo, zodat ik het bedrag binnen de twee weken kan terugstorten. 

Garantie

Is het Perlettes juweel bij ontvangst beschadigd, foutief of ontbreekt er iets? Stuur me dan een duidelijke foto & extra informatie. Je hebt in dit geval recht op een vervanging of reparatie. Op alle producten is er een garantie van 3 maanden. (vanaf de dag van aankoop) De garantie geldt niet bij foutief gebruik. (slijtage door veelvuldig gebruik of vervaging van juwelen door vocht)

Handgemaakt 

De meeste creaties worden met de hand gemaakt. Ik maak vaak gebruik van natuurstenen & kralen, waardoor elk juweel uniek is. Weet dus dat jouw bestelling soms ietsje kan afwijken van de afbeelding. 

Herstelling & verlies 

Is jouw Perlettes juweel stuk of ben je een oorbel kwijt? Jammer om te horen. Stuur mij een bericht met extra info & een foto, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. 

Onderhoud

Het materiaal wordt steeds vemeld bij elk product. Ik ga steeds op zoek naar kwalitatieve & duurzame materialen. Toch is het belangrijk om ook zelf zorg te dragen voor je Perlettes juweel. Op deze manier blijven ze langer mooi blijven en heb je er dus langer plezier aan. Vermijd daarom zoveel mogelijk contact met water (baden, sporten, ...). Vervolgens raad ik ook aan om jouw juwelen niet op te bergen in vochtige ruimtes (bv badkamer) Vergulde juwelen kunnen ook sneller vervagen door gebruik van parfums. Tenslotte bepaalt ook de zuurtegraad van je huid hoe snel je juwelen kunnen oxideren. 

Op maat 

Kom je graag mee snuisteren in al mijn schuiven tijdens een open atelier of ben je op zoek naar een juweel voor een speciale gelegendheid? Stuur me gerust een bericht voor meer info. Ik maak met heel veel plezier een creatie speciaal voor jou op maat.

Verkooppunt 

Wil jij graag ook de Perlettes collectie in jouw boetiek, schoonheidsinstituut of hippe koffiezaak? Dat kan! Stuur me je contactgevens en informatie over je zaak, zodat ik je alle info kan bezorgen. 

Andere vragen? 
Aarzel zeker niet om contact op te nemen via het contact formulier.